Wij hebben de juiste oplossing

Damwand laten zetten

Wil je een damwand laten bouwen om meerdere lagen in uw tuin te creëren? Of liever een damwand realiseren als waterkerende constructie? KS Bouw biedt diverse oplossingen voor het plaatsen van damwanden in de meest uiteenlopende situaties. De functie van een damwand is ofwel het beschermen tegen gronddruk, ofwel het vasthouden van grond en/of water.

Duidelijke afspraken
Vakkundige montage
Meer ruimte in de tuin

Vlonder aanleggen

Veel tuinliefhebbers zien een hardhouten vlonder als een mooie aanvulling op hun tuin. Met een vlonder creëer je eenvoudig meer ruimte in je tuin. Als je aan het water woont heb je waarschijnlijk extra behoefte van een vlonder aan het water. Ideaal om nog meer van de tuin te genieten. Een vlonder is ook perfect te combineren met een veranda, tuinkamer of buitenoverkapping.

Een geweldige manier om jouw tuin nog aantrekkelijker, praktischer en comfortabeler te maken!

Extra ruimte in de tuin
Schitterende afwerking
Natuurlijk en sfeervol

Tuin aanleg

De omheining van je huis is erg belangrijk in de tuin. Een schutting zorgt voor privacy, geeft een goede indruk en ondersteunt het visuele beeld van jouw woning. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen schuttingen in Bodegraven en omstreken. KS Bouw biedt prachtige schuttingen van hout, beton of hout/beton.

Met andere woorden, een schutting die past bij jouw huis en wensen.

Meer privacy
Echt je eigen plekje

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw buitenwerk